Om

Dalarnas Muay Thai är en kamsportsförening som lär ut thaiboxning i Falun och har grundats av Phichet Phaethaya. Vi lär ut thaiboxning, meditation och ram muay till alla, oavsett ålder, kön, läggning och bakgrund.

Klubbens budord är respekt, ödmjukhet, disciplin och lojalitet. Budorden har funnits med sedan Dalarnas Muay Thai grundades och vi visar samma respekt för dem då som nu. Vår ambition är att alla ska trivas så bra som möjligt och känna att de får den träning och motivation för sporten som behövs. Att träna muay thai innebär inte bara kamp och fysisk träning, utan också inre fokus och lära känna sin kropp. Det är inte ovanligt att du kommer känna dig lugnare och mer fokuserad efter ett tags träning hos oss. Meditation är en viktig del av muay thai som just innebär att rensa sina tankar och vara i nuet och verkligheten.

Flera gånger per år anordnar vi evenemang i form av thaiboxningsgalor, matcher, seminarier m.m. Här har du chans att få se thaiboxning av världsklass.

Välkommen!

 

Frågor och svar

Hur ser fördelningen ut på klubben?

Vi har faktiskt en varierad och balanserad mångfald av kön, bakgrund och ålder på klubben och vi välkomnar vem som helst. Vi har en barngrupp, ungdomsgrupp och en vuxengrupp. Ibland tränar vi tillsammans. De som tränar för att gå match kan behöva gå på några extra träningar.

Hur hård är träningen?

Det är upp till dig. Men vi hjälper till att motivera dig till att träna ännu hårdare!

Hur ofta måste man träna?

Vi ser gärna att du kommer och tränar hos oss regelbundet. Men har du andra tider att passa så är det okej med oss, säg gärna till i förhand!

Gör det ont?

Ett av klubbens budord är ödmjukhet. Detta innebär att vi anpassar oss efter sparringpartnerns önskemål. Om du är ny och ovan så kör vi mjuk och lugn sparring. Vill du köra lite hårdare så är det bara att säga till. Du ska inte vara rädd eller obekväm.

Behöver man gå match?

Nej, vissa kör thaiboxning på hobbynivå och andra på matchnivå. Om du är redo och vill köra match så kommer vi anpassa träningen för det.

 

loggadmt